SEO-auditointi

SEO-auditointi kertoo sivuston nykytilan

Hakukoneoptimointi tulisi aina aloittaa  tutustumalla sivuston nykytilaan. Se voidaan tehdä SEO – auditoinnin avulla. Auditoinnissa selvitetään sivuston toimivuus, tämänhetkinen näkyvyys ja mahdolliset kriittiset ongelmat, jotka estävät sivuston näkymisen hakukoneissa. 

Tulokset raportoidaan selkeään yhteenvetoon, joka sisältää kehitysehdotukset ja tehtävälistan suositeltavista toimenpiteistä. 

Ehdotettavat toimenpiteet parantavat sivuston käytettävyyttä, toimivuutta ja mahdollisuuksia sijoittua korkeammalle Googlen hakutuloksissa

Mitä auditointi sisältää?

Auditoinnissa perehdyn sivustoosi ulkopuolisin silmin ja arvioin sivuston käyttäjäkokemusta. Lisäksi SEO-työkalujen avulla saadaan dataa sivuston teknisestä toimivuudesta.

Auditoinnin täydellistä suorittamista varten tarvitaan pääsy asiakkaan Google Analytics ja Google Search Console -tileille.

Seo-auditointi sisältää kattavan PDF-raportin ja toimenpide-ehdotukset. Raportti toimii hakukoneoptimoinnin työkaluna tulevaisuudessa.

Analyysin jälkeen voit optimoida sivustosi itse ja tai voimme jatkaa yhteistyötä, jolloin teen optimointia puolestasi. 

Seo auditointi

SEO-auditointi hinta

Auditoinnin hinta riippuu sivuston koosta. SEO-auditointi hinta alkaen 450€ + alv 24% (max 100 sivua).  Jos sivustosi on suurempi, kysy tarjous erikseen. 

Voit tilata auditoinnin ottamalla yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla. Jos sivustosi on alle 100 sivua, voit lähettää viestin mukana laskutustiedot. Lähetän sinulle vahvistuksen ja laskun (PDF-tiedosto). Mikäli sivustosi on yli 100 sivua, kysy tarjous erikseen. 

Kun olen vastaanottanut maksun, teen SEO-auditoinnin viiden arkipäivän kuluessa. 

Ota yhteyttä ja tilaa SEO-auditointi. 

Kasvatetaanko yrityksesi näkyvyyttä yhdessä?

Varaa ilmainen kartoituspuhelu 🚀