WordPress-verkkosivut

Laadukkaat WordPress-verkkosivut yritykselle

Haluatko tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset WordPress-verkkosivut, jotka tuovat sinulle uusia asiakkaita ja lisäävät myyntiä?

Verkkosivut ovat nykyään paljon enemmän kuin yrityksen digitaalinen käyntikortti verkossa. Verkkosivut tulee suunnitella niin, että ne palvelevat liiketoiminnan tavotteita.

Haluatko enemmän yhteydenottoja tai onko tavoitteena palvella nykyisiä asiakkaita paremmin? Suunnitellaan yhdessä verkkosivut, joiden avulla saavutat tavoitteet. 

Miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja sen etuna on helppokäyttöisyys, jatkuva kehitys ja muokattavuus. Teen räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, jotka löytyvät hakukoneista ja joiden avulla erotut kilpailijoista.

 

Olen erikoistunut luomaan verkkosivuja, jotka eivät vain näytä hyviltä, vaan myös auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan tavoitteesi!

Tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset kotisivut yritykselle

Ammattimaiset kotisivut ovat digimarkkinoinnin ydin.

Kotisivut ovat usein se paikka, jossa kohtaat asiakkaan ensimmäisen kerran. Haluat varmasti antaa hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi?

Helppo navigointi ja sivuille lisätyt kehotteet ohjaavat kävijöitä kohti haluttuja tavoitteita ja saat enemmän yhteydenottoja. Lisäksi hakukoneoptimointi varmistaa, että sivustosi löytyy oikeilla avainsanoilla oikeaan aikaan.

Asiakkaasi voivat tutkia tuotteita ja palveluita juuri silloin kun heille parhaiten sopii.

Nopeat ja responsiiviset

Suunnittelen yrityksellesi kotisivut, joiden huoliteltu ja tyylikäs ulkoasu houkuttelee kävijät viipymään pidempään.

WordPress-verkkosivut optimoidaan nopeiksi ja responsiivisiksi, joten ne toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla.

Saat käyttöösi päivitystyökalun, jonka avulla voit tehdä muutoksia ja päivityksiä sivuille ilman aikaisempaa kokemusta. Voit myös ulkoistaa ylläpidon minulle ja keskittyä rauhassa ydintoimintaasi.

Miltä kuulostaisivat kotisivut, jotka ovat yrityksesi paras myyjä? Laadukkaat ja ammattimaisesti suunnitellut kotisivut antavat yrityksestäsi huolitellun ja luotettavan kuvan ja olet asiakkaittesi tavoitettavissa 24/7.

Verkkosivujen hinta

Ei ole kahta samanlaista yritystä, joten myös verkkosivut rakennetaan aina yksilöllisesti tukemaan liiketoiminnan tavotteita. Sivuston hinta määräytyy sen laajuuden, ulkoasun ja toimintojen mukaisesti. 

Ennen tarjouksen laatimista kartoitamme yhdessä vaatimukset, ulkoasutoiveet ja mahdolliset lisäpalvelut kotisivuille. 

Hintahaarukka peruskotisivuille on noin 600 – 5000 €. 

Tutustu vaihtoehtoihin ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu. 

Mini Pienen yrityksen kotisivut
Alkaen 750 €
 • 1-3 sivua
 • Yritysilmeen mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Kuvien ja tekstien vienti sivustolle
 • SEO - lisäosa + asetukset
Mainio Tehokas ratkaisu
Alkaen 1290 €
 • 3-7 sivua
 • Yritysilmeen mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Kuvien ja tekstien vienti sivustolle
 • SEO - lisäosa + asetukset
Suosittu
Mahtava Kasvuhaluisille yrityksille
Alkaen 1890 €
 • 3-7 sivua
 • Yksilöllinen ja räätälöity ulkoasu
 • SEO-sisällön muotoilu
 • Yhteydenottolomakkeet
 • SEO - lisäosa + asetukset

*MAHTAVA verkkosivupakettiin kuuluu valmiin sisällön muotoilu myyväksi ja hakukoneystävälliseksi kokonaisuudeksi. Sinun tarvitsee vain toimittaa perustiedot yrityksestäsi (+ tuote/palvelutiedot) Kuvat asiakkaalta tai kuvapankeista.

 • Ylimääräiset sivut
 • Kuvagalleria tai portfolio
 • Sisällöntuotanto
 • Blogi, ajanvaraus, kieliversiot
 • Yritysilme (sisältää mm. värit ja typografia) 
 • Hakukoneoptimointi (SEO) ja avainsanatutkimus
 • Evästeilmoituksen asentaminen
 • Ylläpito jne. 

Varaa alkuun 30 min keskutelu ja mietitään yhdessä millaisia vaihtoehtoja kotisivujen toteutukseen löytyy. Saat hinta-arvion kotisivuista keskustelun yhteydessä. 

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään? Katso alta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. 🚀

Rakennan kaikki verkkosivut WordPress-alustalle. Sivustot rakennetaan yksilöllisesti niin, että ne vahvistavat asiakkaan brändiä.  Tavoitteena on myös, että osaat tarvittaessa päivittää sivut ja lisätä sisältöjä itsenäisesti. 

Kotisivut suunnitellaan tukemaan yrityksesi tavoitteita. Eli ei vain kaunis ulkokuori edelllä. 

Projektin aikataulu riippuu  sivoston laajuudesta ja siitä kuinka kauan sisältöjen valmistelu vie aikaa. Keskimäärin verkkosivuprojekti vie noin 2-8 viikkoa. Jos sisällöt ovat valmiina sekä toiveet ulkoasusta selkeitä, verkkosivut valmistuvat tarvittaessa nopealla aikataululla, jopa viikossa. 
Projektin alussa laaditaan aikataulu, jota noudattamalla sivusto julkaistaan ajallaan.

1. Alkukartoitus

Keskustelemme yrityksestäsi ja siitä millaisia tavoitteita tuleville verkkosivuille asetetaan. Millainen on kohderyhmäsi? Onko sinulla sisältöjä jo valmiina? Mitä ominaisuuksia sivustolle tarvitaan? Keskustelemme myös sivujen ulkoasusta. Voit miettiä jo valmiiksi esimerkkejä millaisista sivuista pidät.  Ennen projektin aloitusta sovimme yksityiskohdista toimeksiantosopimuksella.

2. Sisällöntuotanto

Projektin alussa kirjoitetaan nettisivuille tulevat tekstit. Vaivattomin tapa on ulkoistaa sisällöntuotanto. Sinun tehtäväksi jää kertoa tärkeimmät tiedot yrityksestäsi, tuotteista ja palveluista. Tietojen perusteella muotoilen sivuille myyvät ja hakukoneoptimoidut sisällöt. Jos sinulla on aikaa ja osaamista, voit toimittaa minulle valmiit tekstit, jotka lisään sivuille. Tekstisisällöt ovat yksi nettisivujen tärkeimmästä osa-alueista ja niihin kannattaa panostaa.

Kaikkiin toteutuksiin sisältyy tyylikäs yritysilmeen mukainen ulkoasu. Voit valita simppelin ulkoasun tai kokonaan räätälöidyn ja yksilöllisen layoutin. Ulkoasu suunnitellaan yrityksesi graafisen ilmeen mukaiseksi. Jos graafinen ilme ei ole sisällytetty toimeksiantoon,  toimita projektin alussa myös graafinen ohjeisto tai vähintään fontit ja värit, joita sivuilla käytetään.

Sivustolle tarvitaan useimmiten myös valokuvia. Jos sinulla ei ole käytettävissä laadukkaita kuvia, voidaan ne ladata valmiista kuvapankeista. 

3. Materiaalien toimitus

Kotisivuille tulevat materiaalit toimitetaan tarkoitukseen perustettuun Google Drive – kansioon. Kaikki materiaalit tulee olla toimitettuna kaksi vuorokautta ennen toteutuksen alkua. 

4. Totetus

Kun materiaalit ovat valmiit, alkaa verkkosivujen ulkoasun suunnittelu ja tekninen toteutus. Rakennan nettisivut kehitysympäristössä ja pääset testaamaan sivuja ennen julkaisua. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, on julkaisun aika. Projektin laajuudesta riippuen hinta sisältää vähintään 1-2 muutoskierrosta. 

Lisätyönä muutoksia voidaan kuitenkin tehdä niin pitkään kuin haluat. 

5. Julkaisu ja markkinointi

Onnea! Nyt uudet kotisivut ovat valmiit.

Saat vielä video-ohjeet sivuston käyttöön ja halutessa koulutan sinut huolehtimaan nettisivuista itsenäisesti.

Lisäpalveluna autan sivuston päivityksissä ja jatkokehityksessä. 

Hakukoneoptimoinnin avulla varmistetaan, että sivusto löytyy Googlesta. Autan myös mainonnan suunnittelussa ja totetuksessa. 

Tekstit ovat nettisivuilla yksi tärkeimmistä osa-alueista. 

Sisällöntuotantoon löytyy useita eri ratkaisuja. 

 • Ulkoistettu sisällöntuotanto 
 • Sisällöntuotannon sparraus 
 • Oikoluku 
 • SEO sisällöntuotanto

Kysy vaihtoehtoja tarjouspyyntövaiheessa! 

WordPressin käyttö on täysin ilmaista. Sinun tulee maksaa vain omasta verkkotunnuksesta ja webhotellista.

Jos sivuston rakennusvaiheessa ollaan käytetty maksullista teemaa tai lisäosia, saattaa näistä myöhemmin tulla vuosittaisia lisenssimaksuja.

Mikäli et halua huolehtia sivuston ylläpito- ja kehitystyöstä, voit ostaa sitä minulta. Tässä tapauksessa lisenssimaksut useimmiten sisältyvät ylläpitoon.

Kyllä toimivat. Nykypäivänä suurin osa käyttäjistä selaa Internetiä puhelimella. Verkkosivujen mobiiliversio otetaan huomioon suunnitteluvaiheen alusta saakka ja sivustot suunnitellaan aina responsiivisiksi. Ennen julkaisua sivusto testataan eri laitteilla.

Olet mukana koko suunnitteluvaiheen ajan ja pyydän vahvistuksen suunnitelmiin ennen toteutusta.

Tyypillisesti verkkosivuprojekteihin kuuluu kaksi kommenttikierrosta veloituksetta. Tämän jälkeen voidaan kommenttikierroksia jatkaa niin kauan kun haluat, mutta veloitan muutostöistä tuntihinnaston mukaisesti.

Ulkoasu suunnitellaan aina toiveittesi ja yritysilmeesi mukaan. Eli en lähde tekemään sivuja vain omien mieltymysten pohjalta, vaan tärkeimpänä on tehdä verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla tavalla. 

Jos sivulla ei ole yritysilmeelle vielä suunnitelmaa, tai jos nykyinen yritysilme kaipaa päivitystä, voidaan se tehdä verkkosivuprojektin yhteydessä. 

Kyllä on. WordPress on turvallinen alusta, kun huolehditaan muutamista perusasioista. WordPress tulee asentaa vain luotettaville palvelimille, päivitykset on pidettävä ajantasalla ja käyttäjillä on oltava vahvat salasanat, jotka vaihdetaan säännöllisin väliajoin.

Kun ostat ylläpitopalvelun minulta, huolehdin näistä kaikista puolestasi. 

Verkkosivut maksetaan useimmiten kahdessa erässä: ensimmäinen erä sopimuksen teon yhteydessä ja toinen erä arvioituna valmistumispäivänä.  Isommat projektit voidaan jakaa useampaankin erään. 

Pienemmissä muutostöissä (alle 500€ + alv 24%) on käytössä ennakkolaskutus.

 

Myyvät kotisivut yrityksellesi

Tehokkaiden kotisivujen salaisuus ei ole erikoiset toiminnot ja tarina yrityksestäsi – vaan kyse on viestin yksinkertaistamisesta, selkeyttämisestä ja asiakaasi ongelmaan pureutumisesta. 

Laadukkaat kotisivut

 • Löytyvät hakukoneista oikeilla hakusanoilla
 • Ovat käyttäjäystävälliset ja visuaalisesti houkuttelevat
 • Välittävät oikean viestin
 • Kannustavat vierailijaa toimimaan.

 

Suunnitellaan yhdessä upeat kotisivut ja nostetaan yrityksesi verkkonäkyvyys uudelle tasolle. 

Tilaa kotisivut tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Tarjouspyyntö

Kysy tarjous verkkosivuista kätevästi alla olevalla lomakkeella.  

Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä [email protected]

Kasvatetaanko yrityksesi näkyvyyttä yhdessä?

Varaa ilmainen kartoituspuhelu 🚀