WordPress-verkkosivut

Laadukkaat WordPress-verkkosivut yritykselle

Haluatko tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset WordPress-verkkosivut, jotka tuovat sinulle uusia asiakkaita ja lisäävät myyntiä?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja sen etuna on helppokäyttöisyys, jatkuva kehitys ja muokattavuus.

Miila Digital luo räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, jotka löytyvät hakukoneista ja joiden avulla erotut kilpailijoista. Jokainen verkkosivutoteutus räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi.

Millaiset verkkosivut saat

Moderni ulkoasu

Huoliteltu ja tyylikäs ulkoasu houkuttelee kävijät viipymään pidempään. Verkkosivut suunnitellaan yritysilmeen mukaisesti ja niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla.

Löytyvät hakukoneista

Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla kotisivut löytyvät hakukoneista oikeilla avainsanoilla.

Call to action (CTA)

Sivuille lisätyt kehotteet (CTA) ohjaavat kävijöitä haluttuihin tavoitteisiin ja saat enemmän yhteydenottoja.

Nopeat ja responsiiviset

WordPress-verkkosivut optimoidaan nopeiksi ja ne ovat responsiiviset eli toimivat mobiilissa.

Saat tuloksia

Parhaimmillaan hyvin suunnitellut verkkosivut voivat olla yrityksesi paras myyjä. Olet asiakkaittesi tavoitettavissa 24/7 ja he voivat tutkia tuotteita ja palveluita silloin kun heille parhaiten sopii.

Helpot päivittää

Saat käyttöösi helppokäyttöisen päivitystyökalun ja julkaisun jälkeen voit tehdä muutoksia ja päivityksiä sivuille ilman aikaisempaa kokemusta.

Miten verkkosivuprojekti etenee?

1. Alkukartoitus

Alussa keskustelemme yrityksestäsi ja siitä millaisia tavoitteita tuleville verkkosivuille asetetaan. 

Määrittelemme projektin laajuuden, sivustolle tulevat toiminnallisuudet sekä rajaamme vastuualueet.

2. Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa kootaan sivuille tulevat materiaalit ja suunnitellaan sivuston rakenne, ulkoasu ja sisällöt. 

Tarvittaessa toimitat minulle tekstit, kuvat, logon ja muut sivuille tulevat materiaalit. 

Halutessa voit ostaa sisällön muotoilun palveluna ja teen valmiiksi antamiesi materiaalien perusteella hakukoneoptimoidut ja myyvät sisällöt.

Verkkosivujen suunnittelu.
Verkkosivujen rakennus.

3. Toteutus

Kun suunnitelmat ovat valmiit, alkaa verkkosivujen tekninen toteutus. Useimmiten verkkosivut rakennetaan kehitysympäristössä ja voit antaa palautetta jo rakennusvaiheessa.

4. Julkaisu

Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, on julkaisun aika.  Onnea! 

Lopuksi saat koulutuksen sivujen käyttöön. 

Verkkosivujen julkaisu.

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään? Katso alta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rakennan kaikki verkkosivut WordPress-alustalle. Sivustot rakennetaan yksilöllisesti niin, että ne vahvistavat asiakkaan brändiä.  En käytä valmiita teemoja tai sivupohjia ellet välttämättä halua. 

Keskimäärin verkkosivuprojekti vie noin 4-8 viikkoa. Jos sisällöt ovat valmiina sekä toiveet ulkoasusta selkeitä, verkkosivut valmistuvat nopealla aikataululla.

Jokainen verkkosivu projekti on yksilöllinen ja hinta määräytyy lähtökohtaisesti sivuston laajuuden, ulkoasun ja toimintojen mukaisesti.  Tyypillisesti tekemäni sivustot maksavat 750-4000€

WordPressin käyttö on täysin ilmaista. Sinun tulee maksaa vain omasta verkkotunnuksesta ja webhotellista.

Jos sivuston rakennusvaiheessa ollaan käytetty maksullista teemaa tai lisäosia, saattaa näistä myöhemmin tulla vuosittaisia lisenssimaksuja.

Mikäli et halua huolehtia sivuston ylläpito- ja kehitystyöstä, voit ostaa sitä minulta. Tässä tapauksessa lisenssimaksut useimmiten sisältyvät ylläpitoon.

Kyllä toimivat. Nykypäivänä suurin osa käyttäjistä selaa Internetiä puhelimella. Verkkosivujen mobiiliversio otetaan huomioon suunnitteluvaiheen alusta saakka ja sivustot suunnitellaan aina responsiivisiksi. Ennen julkaisua sivusto testataan eri laitteilla.

Olet mukana koko suunnitteluvaiheen ajan ja pyydän vahvistuksen suunnitelmiin ennen toteutusta.

Tyypillisesti verkkosivuprojekteihin kuuluu kaksi kommenttikierrosta veloituksetta. Tämän jälkeen voidaan kommenttikierroksia jatkaa niin kauan kun haluat, mutta veloitan muutostöistä tuntihinnaston mukaisesti.

Hyvien pohjatöiden ansiosta tällaisiin tilanteisiin ei kuitenkaan päädytä, mikäli et muuta mieltäsi projektin edetessä. 

1. Alkukartoitus Aluksi keskustelemme yrityksestäsi ja tavoitteistasi. Millainen on kohderyhmäsi? Onko sinulla sisältöjä jo valmiina? Mitä ominaisuuksia sivustolle tarvitaan? Keskustelemme myös sivujen ulkoasusta. Voit miettiä jo valmiiksi esimerkkejä millaisista sivuista pidät. 

2. Sopimus ja aikataulut Ennen projektin aloitusta sovimme yksityiskohdista toimeksiantosopimuksella. Sovimme tehtävät ja aikataulut, joita noudattamalla sivusto valmistuu ajallaan. 

3. Suunnittelu Verkkosivujen suunnittelu alkaa materiaalien keräämisellä. Usein tekstit ja kuvat tulevat asiakkaalta, voit toimittaa ne minulle sähköpostin liitteenä tai esimerkiksi Google driven kautta. Kun materiaalit on toimitettu, pääsen suunnittelemaan sivuston rakenteen ja ulkoasun.  

4. Toteutus Kun materiaalit ja suunnitelma ovat valmiit alkaa verkkosivujen rakennus. Pääset tutustumaan verkkosivuihin ja antamaan palautetta tuotannon eri vaiheissa. 

5. Julkaisu Onnea! Verkkosivut ovat valmiit ja on julkaisun aika. Saat tarvittaessa koulutuksen sivujen käyttöön.

6. Ylläpito ja jatkokehitys Voit huolehtia ylläpidosta itse tai ulkoistaa sen minulle. Mikäli ulkoistat ylläpidon, huolehdin puolestasi verkkosivun tietoturvasta, päivityksistä ja useimmiten myös jatkokehityksestä. Tarjoan myös muita digimarkkinoinnin palveluita.

Kyllä on. WordPress on turvallinen alusta, kun huolehditaan muutamista perusasioista. WordPress tulee asentaa vain luotettaville palvelimille, päivitykset on pidettävä ajantasalla ja käyttäjillä on oltava vahvat salasanat, jotka vaihdetaan säännöllisin väliajoin.

Kun ostat ylläpitopalvelun minulta, huolehdin näistä kaikista puolestasi. 

Verkkosivut maksetaan useimmiten kahdessa erässä: ensimmäinen erä sopimuksen teon yhteydessä ja toinen erä arvioituna valmistumispäivänä.  Isommat projektit voidaan jakaa useampaankin erään. 

Pienemmissä muutostöissä (alle 500€ + alv 24%) on käytössä ennakkolaskutus.

 

Kiinnostuitko?

Kysy tarjous verkkosivuista tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin.