WordPress-verkkosivut

Laadukkaat WordPress-verkkosivut yritykselle

Haluatko tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset WordPress-verkkosivut, jotka tuovat sinulle uusia asiakkaita ja lisäävät myyntiä?

Verkkosivut ovat nykyään paljon enemmän kuin yrityksen digitaalinen käyntikortti verkossa. Verkkosivut tulee suunnitella niin, että ne palvelevat liiketoiminnan tavotteita.  Verkkosivuprojektin ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Suunnitellaan yhdessä verkkosivut, jotka sopivat yrityksenne tarpeisiin ja budjettiin. Saat juuri sellaiset kotisivut, kuin haluat. 

Miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja sen etuna on helppokäyttöisyys, jatkuva kehitys ja muokattavuus. Teen räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, jotka löytyvät hakukoneista ja joiden avulla erotut kilpailijoista.

Millaiset verkkosivut saat

Moderni ulkoasu

Huoliteltu ja tyylikäs ulkoasu houkuttelee kävijät viipymään pidempään. Verkkosivut suunnitellaan yritysilmeen mukaisesti ja niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla.

Löytyvät hakukoneista

Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla kotisivut löytyvät hakukoneista oikeilla avainsanoilla.

Call to action (CTA)

Sivuille lisätyt kehotteet (CTA) ohjaavat kävijöitä haluttuihin tavoitteisiin ja saat enemmän yhteydenottoja.

Nopeat ja responsiiviset

WordPress-verkkosivut optimoidaan nopeiksi ja ne ovat responsiiviset eli toimivat mobiilissa.

Saat tuloksia

Parhaimmillaan hyvin suunnitellut verkkosivut voivat olla yrityksesi paras myyjä. Olet asiakkaittesi tavoitettavissa 24/7 ja he voivat tutkia tuotteita ja palveluita silloin kun heille parhaiten sopii.

Helpot päivittää

Saat käyttöösi helppokäyttöisen päivitystyökalun ja julkaisun jälkeen voit tehdä muutoksia ja päivityksiä sivuille ilman aikaisempaa kokemusta.

Kotisivujen hinta

Jokainen projekti on yksilöllinen ja hinta määräytyy sivuston laajuuden, ulkoasun ja toimintojen mukaisesti. Ennen tarjouksen laatimista kartoitamme yhdessä vaatimukset, toiveet ja mahdolliset lisäpalvelut kotisivuille. Kaikki sivustot rakennetaan yksilöllisesti yritysilmeenne mukaisesti. 

Tutustu esimerkkeihin ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu. 

Mini Käyntikortti- tai myyntisivu
Alkaen 890 €
 • Onepager (1 sivu)
 • Yritysilmeen mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Kuvien ja tekstien vienti sivustolle
 • Hakukoneoptimoinnin lisäosa
Mainio Tehokas ratkaisu
Alkaen 1590 €
 • 1-5 Sivua
 • Yritysilmeen mukainen ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Kuvien ja tekstien vienti sivustolle
 • Hakukoneoptimoinnin lisäosa
Suosittu
Mahtava Kasvuhaluisille yrityksille
Alkaen 2590 €
 • 1-5 Sivua + blogi
 • Yritysilmeen mukainen ulkoasu
 • Sisällön muotoilu (tekstit)
 • Useita lomakkeita, blogi
 • Hakukoneoptimoinnin lisäosa +
  perusoptimointi

Kaikkiin verkkosivupaketteihion kuuluu pääsy ohjeisiin, joiden avulla voit päivittää sisältöjä julkaisun jälkeen. 

*MAHTAVA verkkosivupakettiin kuuluu valmiin sisällön (tekstien) muotoilu myyväksi ja hakukoneystävälliseksi kokonaisuudeksi . Sinun tarvitsee vain toimittaa perustiedot yrityksestäsi (+ tuote/palvelutiedot) Kuvat asiakkaalta tai kuvapankeista.

Voit täydentää kaikkia nettisivupaketteja esimerkiksi seuraavilla lisäpalveluilla:

Ylimääräiset sivut | Kuvagalleria tai portfolio | Sisällöntuotanto | Blogi, ajanvaraus, kieliversiot | Hakukoneoptimointi (SEO) | Yritysilme (sisältää mm. värit ja typografia) | Ylläpito jne. 

 

Kysy rohkeasti tarjous ja räätälöidään yhdessä juuri sinun yritykselle sopiva ratkaisu!

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään? Katso alta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rakennan kaikki verkkosivut WordPress-alustalle. Sivustot rakennetaan yksilöllisesti niin, että ne vahvistavat asiakkaan brändiä.  Tavoitteena on myös, että osaat tarvittaessa päivittää sivut ja lisätä sisältöjä itsenäisesti. 

Kotisivut suunnitellaan tukemaan yrityksesi tavoitteita. Eli ei vain kaunis ulkokuori edelllä. 

Projektin aikataulu riippuu  sivoston laajuudesta ja siitä kuinka kauan sisältöjen valmistelu vie aikaa.

Keskimäärin verkkosivuprojekti vie noin 2-8 viikkoa. Jos sisällöt ovat valmiina sekä toiveet ulkoasusta selkeitä, verkkosivut valmistuvat nopealla aikataululla, jopa viikossa. Nopealla aikataululla tehtävissä projekteissa tulee huomioida, että pidämme tiiviisti yhteyttä koko projektin ajan. 

Laajemmat kokonaisuudet vievät enemmän aikaa.  Projektin alussa laaditaan aikataulu, jota noudattamalla sivusto julkaistaan ajallaan.

1. Alkukartoitus
Keskustelemme yrityksestäsi ja siitä millaisia tavoitteita tuleville verkkosivuille asetetaan. Millainen on kohderyhmäsi? Onko sinulla sisältöjä jo valmiina? Mitä ominaisuuksia sivustolle tarvitaan? Keskustelemme myös sivujen ulkoasusta. Voit miettiä jo valmiiksi esimerkkejä millaisista sivuista pidät.  Ennen projektin aloitusta sovimme yksityiskohdista toimeksiantosopimuksella. Sovimme tehtävät ja aikataulut, joita noudattamalla sivusto valmistuu ajallaan. 

2. Sisällöntuotanto
Projektin alussa kirjoitetaan nettisivuille tulevat tekstit. Vaivattomin tapa on ulkoistaa sisällöntuotanto. Sinun tehtäväksi jää kertoa tärkeimmät tiedot yrityksestäsi, tuotteista ja palveluista. Tietojen perusteella muotoilen sivuille myyvät ja hakukoneoptimoidut sisällöt. Jos sinulla on aikaa ja osaamista, voit toimittaa minulle valmiit tekstit, jotka lisään sivuille. Tekstisisällöt ovat yksi nettisivujen tärkeimmästä osa-alueista ja niihin kannattaa panostaa.

Kaikkiin toteutuksiin sisältyy tyylikäs yritysilmeen mukainen ulkoasu. Voit valita simppelin ulkoasun tai kokonaan räätälöidyn ja yksilöllisen layoutin.

Sivustolle tarvitaan useimmiten myös valokuvia. Jos sinulla ei ole laadukkaita valokuvia, voidaan kuvat ottaa myös kuvapankeista. 

Sisältöihin kannattaa todella panostaa. Ammattimaiset verkkosivut eivät synny huonolaatuisista valokuvista ja teksteistä.

3. Toteutus
Kun materiaalit ovat valmiit, alkaa verkkosivujen tekninen toteutus. Rakennan nettisivut kehitysympäristössä ja pääset testaamaan sivuja ennen julkaisua. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, on julkaisun aika.

4. Julkaisu ja markkinointi
Onnea! Nyt uudet kotisivut ovat valmiit.

Lisäpalveluna autan sivuston päivityksissä ja jatkokehityksessä. Julkaisun jälkeen nettisivuja on markkinoitava, jotta kiinnostuneet asiakkaat löytävät yrityksesi.

Hakukoneoptimoinnin avulla varmistetaan, että sivusto löytyy Googlesta. Autan myös mainonnan suunnittelussa ja totetuksessa. Tarvittaessa koulutan sinut huolehtimaan nettisivuistasi itsenäisesti.

WordPressin käyttö on täysin ilmaista. Sinun tulee maksaa vain omasta verkkotunnuksesta ja webhotellista.

Jos sivuston rakennusvaiheessa ollaan käytetty maksullista teemaa tai lisäosia, saattaa näistä myöhemmin tulla vuosittaisia lisenssimaksuja.

Mikäli et halua huolehtia sivuston ylläpito- ja kehitystyöstä, voit ostaa sitä minulta. Tässä tapauksessa lisenssimaksut useimmiten sisältyvät ylläpitoon.

Kyllä toimivat. Nykypäivänä suurin osa käyttäjistä selaa Internetiä puhelimella. Verkkosivujen mobiiliversio otetaan huomioon suunnitteluvaiheen alusta saakka ja sivustot suunnitellaan aina responsiivisiksi. Ennen julkaisua sivusto testataan eri laitteilla.

Olet mukana koko suunnitteluvaiheen ajan ja pyydän vahvistuksen suunnitelmiin ennen toteutusta.

Tyypillisesti verkkosivuprojekteihin kuuluu kaksi kommenttikierrosta veloituksetta. Tämän jälkeen voidaan kommenttikierroksia jatkaa niin kauan kun haluat, mutta veloitan muutostöistä tuntihinnaston mukaisesti.

Ulkoasu suunnitellaan aina toiveittesi ja yritysilmeesi mukaan. Eli en lähde tekemään sivuja vain omien mieltymysten pohjalta, vaan tärkeimpänä on tehdä verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla tavalla. 

Jos sivulla ei ole yritysilmeelle vielä suunnitelmaa, tai jos nykyinen yritysilme kaipaa päivitystä, voidaan se tehdä verkkosivuprojektin yhteydessä. 

Kyllä on. WordPress on turvallinen alusta, kun huolehditaan muutamista perusasioista. WordPress tulee asentaa vain luotettaville palvelimille, päivitykset on pidettävä ajantasalla ja käyttäjillä on oltava vahvat salasanat, jotka vaihdetaan säännöllisin väliajoin.

Kun ostat ylläpitopalvelun minulta, huolehdin näistä kaikista puolestasi. 

Verkkosivut maksetaan useimmiten kahdessa erässä: ensimmäinen erä sopimuksen teon yhteydessä ja toinen erä arvioituna valmistumispäivänä.  Isommat projektit voidaan jakaa useampaankin erään. 

Pienemmissä muutostöissä (alle 500€ + alv 24%) on käytössä ennakkolaskutus.

 

Kiinnostuitko?

Kysy tarjous verkkosivuista tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin.

Kysy tarjous verkkosivuista kätevästi alla olevalla lomakkeella.  

Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä [email protected] 

Tarjouspyyntö