Hakukoneoptimoinnin koulutus

Opit ymmärtämään hakukoneoptimoinnin perusteet ja saat konkreettisia ohjeita, joiden avulla nostat sivustosi hakutulosten kärkeen. 

Upeat nettisivut on tehty, mutta ne eivät saavuta ansaitsemaansa huomiota hakukoneissa. Kuulostaako tutulle?

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa. Kuitenkin, monille yrittäjille hakukoneoptimointi voi olla haastavaa tai jopa pelottavaa, sillä netti on täynnä ristiriitaisia ohjea ja on vaikeaa erottaa mikä on oikeaa tietoa ja mikä on SEO:n kannalta oleellista.

Itsenäisesti hakukoneoptimoinnin opiskelu voi kestää vuosia ja tulokset voivat jäädä vaatimattomiksi. Tämän vuoksi haluan tarjota SEO-koulutusta, jonka avulla voit nopeuttaa oppimista ja saavuttaa parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa.

SEO-koulutukset

Hakukoneoptimoinnin koulutuksissa käymme läpi hakukoneoptimoinnin keskeiset käsitteet ja opit miten voit parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa. Saat konkreettisia ohjeita, joiden avulla voit optimoida sivustosi rakennetta, sisältöä ja teknisiä ominaisuuksia hakukoneystävällisemmiksi.

SEO-valmennus

Opi hakukoneoptimointia henkilökohtaisen valmennuksen avulla.

SEO-haltuun verkkokurssi

Käytännönläheinen hakukoneoptimoinnin perusteet kurssi tulossa pian!

Moikka 👋

Olen Milja Suhonen, SEO-asiantuntija ja Miila Digitalin yrittäjä

Työssäni olen törmmännyt monesti samaan ongelmaan. Yrityksen täytyy löytyä Googlesta tai asiakkaat valuvat kilpailijoille. Kaikilla yrittäjillä ei ole kuitenkaan mahdollista ulkoistaa kaikkea SEO-työtä, joten sitä on tehtävä itse. 

Netistä löytyy ohjeita löytyy joka lähtöön, joista osa on virheellisiä, ja osa voi jopa vahingoittaa sivustosi näkyvyyttä – on vaikeaa hahmottaa mitkä ohjeet ovat oleellisia SEO:n kannalta. 

Mun missio on auttaa yrittäjiä ottamaan haltuun tärkeä hakukoneoptimoinnin taito. 🎯

Olen auttanut useita yrittäjiä alkuun
hakukoneoptimoinnin kanssa. Usein se vaatinut korjausliikkeitä ja vanhentuneen tiedon päivittämistä. Noudattamalla ohjeitani saat sivustollesi parempaa näkyvyyttä Googlessa ja liiketoimintasi mahdollisuudet ovat rajattomat. 💯

"Miljan käytännönläheisten ohjeiden avulla olen optimoinut kotisivujani ja pääsin tärkeällä avainsananalla ensimmäisten hakutulosten joukkoon. "

SEO-valmennus

Opi hakukoneoptimointia henkilökohtaisen valmennuksen avulla. 

Valmennuksen avulla voit varmistaa, että sivustosi löytyy paremmin potentiaalisten asiakkaiden hakutuloksista ja parantaa siten liiketoimintasi mahdollisuuksia verkossa. Lisäksi saat tärkeitä vinkkejä ja neuvoja, joita voit hyödyntää myös jatkossa sivustosi kehittämisessä ja optimoinnissa.

Valmennus räätälöidään yksilöllisesti yrityksesi tarpeen mukaan. Ennen valmennusta tutustun kotisivuihisi ja kirjaan ylös tärkeimmät muutoskohteet. 

Valmennuksessa käydään läpi mm.

  • suositeltavat muutokset yrityksesi sivuille
  • hakukoneoptimoinnin perusteet TAI 
  • toivomasi osa-alue syvällisemmin.

SEO-valmennus

Tutustumistarjous
299€ + alv 24%
  • 2h/valmennuskerta
  • Käytännönläheinen
  • Toteutus videoyhteydellä
  • Bonuksena SEO-audit
Tarjous

Miten varaan SEO-valmennuksen?

Varaa ensin aika puheluun. Jutellaan hieman tarkemmin toiveistasi ja mieten voin auttaa Sinua. Jos haluat varata valmennuksen, lähetän maksutiedot ja ennakkotietolomakkeen. Voit varata kerralla useamman valmennuksen.

Jotta valmennus voidaan toteuttaa tehokkaammin tarvitsen pääsyn yrityksesi Google Search Console ja Google Analytics tileille.

Valmennus toteutetaan videoyhteydellä.

Toimi pian, sillä tutustumistarjous on voimassa 31.5 saakka.

Voit varata ajan käyttämällä ajanvarauskalenteria tai laittamalla viestiä [email protected].

SEO-valmennus sopii sinulle, jos

Kasvatetaanko yrityksesi näkyvyyttä yhdessä?

Varaa ilmainen kartoituspuhelu 🚀

Lataa ilmainen SEO Checklist

Aloita kotisivujen optimointi jo tänään. Lataa ilmainen SEO Checklist!