Digimarkkinointi

Ulkoistettu digimarkkinointi

Yrityksen verkkonäkyvyys on tärkeämpää kuin koskaan. Kuluttajat ja B2B asiakkaat ovat siirtyneet verkkoon.

Monesti yrityksissä ei kuitenkaan ole aikaa, osaamista tai resursseja tuottavaan digimarkkinointiin ja uusien työntekijöiden palkkaaminen ja perehdyttäminen on kallista.

Tämän takia ulkoistettu digimarkkinointi on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat panostaa verkkonäkyvyyteen ja kasvuun. Ulkoistettu digimarkkinointi-palvelu räätälöidään juuri Sinun yritykselle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Sinun ei tarvitse ennalta tietää tietää tarkalleen mitä toimenpiteitä haluat tehtävän. Riittää, että haluat enemmän verkkonäkyvyyttä yrityksellesi, ja  yhdessä löydämme liiketoimintaa parhaiten palvelevan ratkaisun. 

Mitä digimarkkinointi -palvelu voi sisältää?

Digimarkkinointi -palvelu tarjoaa käyttöösi kaiken ammattitaidon yhdestä paikasta kiinteällä kuukausihinnalla. 

Digimarkkinointi  -palvelu voi sisältää 

Digimarkkinointia.

Miksi ulkoistaa digimarkkinointi?

Ulkoistamalla digimarkkinoinnin voitte keskittyä ydinosaamiseenne ja saatte käyttöönne ammattilaisen palvelut yhdellä sopimuksella.

Digimarkkinoinnin kenttä muuttuu jatkuvasti ja henkilöstön ajantasalla pitäminen voi tuottaa haasteita. Jatkuvalla kouluttautumisella varmistan, että voin tarjota ajankohtaista osaamista yrityksenne käyttöön. Lisäksi saatte ulkopuolista näkemystä yrityksenne markkinointiin.

Panostan sujuvaan yhteistyöhön ja tyytyväisyyden takaamiseksi laadin sopimukset aina joustavalla irtisanomisajalla (useimmiten vain 1 kk).

Digimarkkinoinnin ulkoistamisen kustannukset sovitaan tapauskohtaisesti ja ne riippuvat tavotteista tehtävien laajuudesta. Säästät kustannuksissa, koska maksat vain tehdyistä tunneista ja tekeminen alkaa tuottamaan tuloksia. Useimmiten digimarkkinoinnin ulkoistaminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin rekrytoinnin kustannukset.

Miten voimme aloittaa yhteistyön?

Ennen yhteistyön aloituista kartoitamme toiveet ja tarpeet, joiden peruteella teen ehdotuksen digimarkkinoinnin ulkoistamisesta. Mikäli olet tyytyväinen ehdotukseen voimme aloittaa yhteistyön. 

SEO auditointi henkilö työskentelee tietokoneella.

Kiinnostuitko?

Laitetaan yhdessä liiketoimintanne kasvuun! 

Jätä tähän yhteystietosi, niin otan pian yhteyttä ja sovitaan aika kartoitukselle.

Kasvatetaanko yrityksesi näkyvyyttä yhdessä?

Varaa ilmainen kartoituspuhelu 🚀