Instagram-valmennus

Lisää myyntiä Instagramin avulla?

Kaipaatko tehokkuutta Instagramin käyttöön? Haluaisitko hyödyntää Instagramin orgaanista näkyvyyttää yrityksesi markkinoinnissa?

Instagram-valmennus on räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita.  

Opastan alkuun ja annan konkreettisia ohjeita, kuinka saat lisää sitoutuneita seuraajia tilillesi ja ennen kaikkea kuinka voit kääntää seuraajat maksaviksi asiakkaiksi. Orgaaninen kasvu vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta kun teet asiat kerralla oikein saat tuloksia. 

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus kestää kaksi tuntia. Ensimmäisen tunnin aikana käyn läpi kuinka hyödynnät Instagramia yrityksesi markkinoinnissa.   

Instagram valmennuksessa  käydään läpi mm. seuraavia asioita:

  • Profiili – voit tehdä ensivaikutelman vain kerran. Viimeistellään profiili niin, että seuraajat tietävät mistä tilillä on kyse. 
  • Strategia– kunnon suunnitelma toimii pohjana kaikelle tekemiselle. 
  • Brändi – kuinka kirkastaa brändisi? Mikä on tarinasi ja mitä muuta brändiin kuuluu? 
  • Julkaisut – julkaisutyypit, mikä on niiden tarkoitus ja kuinka hyödyntää eri julkaisutyyppejä markkinoinnissa. 
  • Tilin kasvu ja sitouttaminen – kuinka saada oikeanlaisia seuraajia? Miksi seuraajien määrä ei ole kaikkein tärkein asia? 
  • Analysointi – kuinka ja mitä kävijätietoja kannattaa seurata?
 

Saat kaikki valmennuksen materiaalit myös kirjallisina, jotta voit rauhassa ottaa opit käyttöön.  

Toinen tunti käytetään henkilökohtaiseen sparraukseen. Perehdyn etukäteen yrityksesi toimintaan antamiesi tietojen perusteella, sekä analysoin Instagram-tilisi nykytilan. Voimme opetella ihan perusasioita ja Instagramin käyttöä tai pureutua tarkemmin johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Kerro rohkeasti mihin kaipaat apua ja räätälöidään valmennus juuri sinua varten! 

Mitä hyötyä valmennuksesta on ?

Valmennus sopii yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää Instagramin orgaanista (eli ilmaista) näkyvyyttä yrityksen markkinoinnissa. Valmennuksessa pureudutaan juuri niihin asioihin mihin sinun tulisi keskittyä, jotta saat parhaat hyödyn ja lisämyyntiä yrityksellesi Instagramin avulla.

Valmennus toteutetaan videoyhteydellä. Kerrothan etukäteen yrityksestäsi, niin voin perehtyä toimintaasi ja antaa konkreettisia vinkkejä, kuinka pääset alkuun. 

Puhelin ja Instagram.

Aloitetaanko jo ?

Instagram-valmennus yrityksille 199€ + alv 24%

Voit tilata valmennuksen ottamalla yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla (lisää myös laskutustiedot). Lähetän sinulle tilausvahvistuksen/laskun (PDF-tiedosto) ja ennakkotietolomakkeen.  Kun olen vastaanottanut maksun ja täytetyn lomakkeen sovimme ajan valmennukselle. 

Ota yhteyttä ja varaa aika valmennukseen. 

Kasvatetaanko yrityksesi näkyvyyttä yhdessä?

Varaa ilmainen kartoituspuhelu 🚀